Vse o Multistore štacuna

Vizija naše ekipe za multistore štacuna je jasno začrtan. Na enem mestu bi želeli združiti ponudbo in znanje domačih obrti in podjetnikov, kateri bodo svoje izdelke ponudili direktno svojim kupcem.

40k +

Izdelkov

1500 +

Blagovnih znamk

25

Let izkušenj

Februarja 1995 se je porodila ideja o ustanovitvi računalniškega podjetja. V kratkem času je nastalo podjetje ChipTrade d.o.o., katero je vrsto let uspešno in kvalitetno gradila računalnike pod svojo blagovno znamko Topline.

Ker je podjetje rastlo z razvojem računalništva smo kasneje razširili svoj portfelj na kompleksnejšo ponudbo računalniške mrežne opreme in bili lastniki blagovne znamke LevelOne za vso področje vzhodne in južne Evrope.

S prihodom interneta smo tudi sami pospešeno gradili in razvijali lastne internetne trgovine prijazne kupcem in našim partnerjem. Ker pa nas je spoznanje, ter rezultati našega dela prepričali o pravi poti, smo se odločili narediti kompleksnejšo internetno trgovino z izjemno idejo. Na enem mestu želimo imeti ponudbo vseh domačih proizvajalcev in ponudnikov domačih izdelkov, katere v sodobnem tempu življenja prav težko najdeš ali odkriješ. Zato tudi vabimo podjetnike in podjetja, da na štacuni ponudijo izdelke vsem kupcem od blizu in daleč.

Naša zgodovina

 • 2019
 • Nastala je ideja o Štacuni

  Nastala je ideja o Štacuni

  Porodila se je ideja o spletni trgovini v kateri bi združili veliko število ponudnikov in potrošnikov zanimivih in uporabnih artiklov ter proizvodov na enem mestu. Ne želimo tekmovanja med velikimi proizvajalci temveč ponudbo domače obrti ter ponudbo izjemnih artiklov.
 • Prva prodaja

  Prva prodaja

  Prva prodaja se je zgodila že kar med nastajanjem strani. Gobajev potovalni adapter je stranka kupila od našega partnerja in sicer ChipTehnike, katera ponuja profesionalno elektroniko v Štacuni.
 • 2020
 • Prisotnost svetovne mode

  Prisotnost svetovne mode

  S ponosom objavljamo, da smo sklenili pogodbo s svetovno znanim distributerjem več kot 10.000 artiklov svetovne ženske in moške mode. Na enem mestu več kot 100 priznanih svetovnih brandov.
 • Ponudba vrhunske mode butika Y-Style

  Ponudba vrhunske mode butika Y-Style

  Naši Štacuni se je priključilo znano Mariborsko podjetje z visoko modo. Na zalogi v treh butikih v Mariboru ponujajo več tisoč kosov priznanih blagovnih znamk. Armani, Dolce, Prada, Love Moschino,....
 • Novi prostori in začetek

  Novi prostori in začetek

  S ponosom oznanjamo, da smo sklenili dolgoročni najem prostorov za našo Štacuno. Na voljo imamo veliko kvadratov za nemoteno in skrbno poslovanje. Vsekakor smo že sedaj poskrbeli za izjemen skladišno logistični prostor ter upravo, kjer se bomo lahko posvetili vsakemu posameznemu ponudniko na Štacuni.
 • 2021
 • Napovedujemo profesionalno in resno delo

  Napovedujemo profesionalno in resno delo

  Prostor na Štacuni bomo namenili predvsem podjetjem, katera ne morejo plačevati velikih stroškov internetnim trgovinam, katere s tem povzročajo predvsem tekmo s cenami. Mi ponujamo le kvalitetno ponudbo avtohtonih izdelkov ter ponudbo ročnih spretnosti in izdelke naših pomembnih partnerjev.