-6%

Avto kamera Lamax Drive C7 vodoravni kot gledanja=150 ° 12 V

 84,90

kamera, avto, 1080, full HD, mikrofon, micro SD, 150°

Samo še 1 na zalogi

Primerjaj
SKU: 1371931C
Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi
Brands: Chiptehnika

ChipTehnika d.o.o.

Prodajalec: Chiptehnika
Prvomajska 26
(trgovina Conrad Maribor)
2000 Maribor
031-766-182

Opis izdelka

Avtomobilska kamera Lamax Drive C7 shranjuje posnetke v visoki ločljivosti, seveda pa lahko ustvarja tudi kakovostne nočne posnetke. Pohvali se lahko s funkcijo time-lapse videov (skupek fotografij, posnetih v časovnih presledkih) in načinom parkiranja. Seveda nudi tudi enostavno upravljanje, kar omogočajo praktično držalo, senzor pospeška ali detekcija gibanja. Nesreča vas več ne bo presenetila nepripravljene.
S kamero Lamax Drive C7 v Full HD ločljivosti s 1080p pri 30 sličicah na sekundo boste shranili celotno dogajanje v prometu. Visoka kakovost posnetka je vaše zagotovilo za dober dokaz v primeru nesreče. S pomočjo ostrega videoposnetka lahko prepoznate obraz soudeleženca v prometni nesreči ali registrsko številko. Parkiran avtomobil lahko pustite stati skupaj z avtomobilsko kamero Lamax Drive C7 do 24 ur brez polnjenja. V tem času lahko uporabite način parkiranja, ki omogoča nadzor nad vašim vozilom. Če se drugo vozilo dotakne vašega ali pa kdo poškoduje vaše vozilo, kamera takoj začne snemati. Ni potrebno, da je kamera v avtomobilu priključena na električno omrežje. S time-lapse fotografijo lahko predvajate dolge posnetke s hitrim pregledovanjem. Kamera vsako sekundo posname fotografijo. Tako lahko dogajanje okoli vašega vozila v pol ure predvajate v samo eni minuti. Tako je možno povečati kapaciteto spominske kartice do tridesetkrat. Poleg te praktične funkcije se lahko s time-lapse fotografijo zelo zabavate – način prikaza posnetkov vas bo navdušil. Sestavni del kamere je 2,4″ (6 cm) zaslon z visoko ločljivostjo. Navigacija po meniju lahko poteka intuitivno in enostavno v različnih jezikih.

Tehnični podatki

Avtomatski start snemanja Da
Avtomobilska kamera – značilnosti Zaslon, Akumulator, Mikrofon
Delovna napetost 12 V
LOOP funkcija Da
Ločljivost optičnega videa 1920 x 1080 piksel
Razgledni kot – horizontalni 150 °
Tip spominske kartice microSD kartica (do 32 GB)
Vrsta varnostne avtomobilske opreme Avtomobilska kamera

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 3-5 delovnih dni from Slovenija


 

Shipping Policy

Dostava

V spletnem centru outlet.chiptehnika.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Če je vročeno blago na zalogi ga s pomočjo izbranega dostavljavca pripravimo še isti dan in s pomočjo pošte Slovenije , Vam dostavimo v dopoldanskem času naslednjega dne. Če pa naročenega artikla ni na zalogi, vam le tega takoj po prihodu v naše skladišče tudi dostavimo naslednji dan na vaš naslov (predvidoma 5-10 dni).


 

Refund Policy

10.2. Vračilo blaga

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe na naš naslov:

CHIP TEHNIKA d.o.o., Prvomajska 26, 2000 Maribor

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če ga pošljete pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke vrnite kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa veseli bomo pa tudi če nam izpolnite obrazec za vračilo blaga, na naši spletni strani , da bomo hitreje izvedli celoten postopek. V primeru odstopa od pogodbe, krijete le stroške vračila blaga.