-10%

ČISTILEC ZRAKA Z UV – ECOA12B

 243,81

Dom, ki bi moral biti dobrega počutja je vse prepogosto prostor, kjer zrak ni tako kakovosten, kot bi moral biti. Čistilec zraka ECOA12B ima tehnologijo filtriranja HEPA, ki učinkovito odstrani 99,97% delcev, kot so alergeni, prah, cvetni prah, prhljaj, plesen, hkrati pa ustvari čisto okolje za vas in vaše najdražje. Aktivno oglje v filtru zmanjšuje tudi neprijetne vonjave in dim v gospodinjstvu. UV sterilizator pa uniči viruse in bakterije. Zelo primeren za uporabo preprečevanja širjenja koronavirusa v zaprtem prostoru. 

Primerjaj
SKU: N/A
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Ali veste, da v zaprtih prostorih preživimo veliko več časa, kot kadarkoli prej? Raziskave so pokazale, da ljudje mislimo, da smo v zaprtih prostorih približno 60 % vsega svojega časa, v resnici pa je ta številka precej višja, in sicer kar 90 %!

Dom, ki bi moral biti dobrega počutja je vse prepogosto prostor, kjer zrak ni tako kakovosten, kot bi moral biti. Tega se nažalost zavemo šele, ko se začnemo počutiti slabo, nas mučijo glavoboli, vrtoglavica, imamo težave s koncentracijo, draženjem oči, nosa in grla, ali pa, ko se kar naenkrat začnemo ukvarjati z astmo ali celo drugimi pljučnimi obolenji. Ja, svež zrak je za mnoge samoumeven, a v resnici temu še zdaleč ni tako in tega smo se še posebej dobro zavedli v času epidemije.

Zaradi visoke zmogljivosti, enostavne uporabe in lepega videza je novi čistilec zraka ECOA12B odlična izbira za ljudi, ki želijo dihati čisti zrak. Zasnovan za prostore do 20m2.

Čistilec zraka ECOA12B ima tehnologijo filtriranja HEPA, ki učinkovito odstrani 99,97% delcev, kot so alergeni, prah, cvetni prah, prhljaj, plesen, hkrati pa ustvari čisto okolje za vas in vaše najdražje. Aktivno oglje v filtru zmanjšuje tudi neprijetne vonjave in dim v gospodinjstvu. UV sterilizator pa uniči viruse in bakterije. Zelo primeren za uporabo preprečevanja širjenja koronavirusa v zaprtem prostoru. 

Podjetje z več kot 12 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka in ionizatorji, tako velja tudi zaČISTILEC ZRAKA  ECOA12B.

Po določenem času uporabe čistilca zraka ECOA412B lahko pričakujete:
• zmanjšane učinke stresa in tesnobe,
• zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in drugimi respiratornimi boleznimi,
• občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov,
• uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa,
• zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst,
• izboljšanje koncentracije.

Imejte torej čist zrak v vašem domu, kopalnici, dnevnem prostoru, otroški sobi, kuhinji, pisarni, na hodniku ali spalnici, da boste z lahkoto, varno in preprosto dihali. Čist zrak je zelo pomemben tudi v hotelu, restervaciji, sejni sobi, čakalnici ali garderobi.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B je primerno velik in lahko čisti do 20m2. Ima tri načine delovanja in sicer samodejno, ročno ali stanje mirovanja. Izdelan je iz kvalitetnega ABS materiala.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B ima 3 prilagodljive stopnje hitrosti, katere omogočajo, da izberete tišji način, ki je prijazen za spanje, ter hiter ali turbo način katerega lahko uporabite čez dan. Največji hrub je do 50 dB.

ČISTILEC ZRAKA ECOA12B vsebuje HEPA filter, katerega je potrebno v poprečju zamenjati vsakih 12 mesecev uporabe. Kdaj je potrebno zamenjati HEPA filter je čisto odvisno od kakovosti zraka v vašem domu.

Tehnični podatki:

Napetost: 24V;

Moč: 25W;

Hrup: 50 dB;

Velikost: 200 mm x 200 mm x 350 mm;

Pretok zraka (CADR): 85m3/h;

Prostor: do 20m2;

Način delovanja: ročno, spanje;

Hitrost ventilatorja: 3 stopnje + spanje;

Časovno delovanje: 1h – 8h;

Teža izdelka: 1,8 kg;

UV: UV sterilizator;

Filter: HEPA filter z aktivnim ogljem + visoko učinkovit HEPA filter;

Senzor: opomnik za zamenjavo filtra;

Certifikati: CE, Rohs, FCC;

Material: ABS;

Garancija: 1 leto.

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).