-20%

IONIZATOR ZRAKA – ECOK181

 495,92

Poskrbite za čisti zrak v zaprtih prostorih brez virusov in bakterij! Ali veste, da lahko slaba kakovost zraka v vaši spalnici, dnevni sobi, otroški sobi, kuhinji, pisarni vpliva na vaše zdravje? Škodljivi delci, kot so bakterije, prah in virusi, lahko v resnici povzročijo srbečico v očeh, zamašen nos in slab spanec, celo astmo in alergije.

Primerjaj
SKU: N/A
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Poskrbite za čisti zrak v zaprtih prostorih brez virusov in bakterij!

Ali veste, da lahko slaba kakovost zraka v vaši spalnici, dnevni sobi, otroški sobi, kuhinji ali pisarni vpliva na vaše zdravje? Škodljivi delci, kot so bakterije, prah in virusi, lahko v resnici povzročijo srbečico v očeh, zamašen nos in slab spanec, celo astmo in alergije.

Zato bo nakup pametnega IONIZATORJA ZRAKA ECOK181 posebej za vašo spalnico, dnevno sobo, otroško sobo, kuhinjo ali pisarno zelo smiseln.

Podjetje s 25 letno tradicijo proizvodnje se na tržišču uveljavlja z kvaliteto in znanjem, njihova prednost je, da večino njihovih proizvodov so čistici zraka in ionizatorji, tako velja tudi za IONIZATOR ZRAKA ECOK181.

IONIZATOR ZRAKA ECOK181 lahko iz zraka odstrani množico motečih dražilnih snovi, vključno z dimom, vonjem, prhljaji hišnih ljubljenčkov in itd.

Ni jih mogoče videti ali vonjati vendar zrak v zaprtih prostorih je poln finih onesnaženih delcev, ki zmanjšujejo kakovost zraka. Slaba kakovost zraka pa pomeni tveganje za naše zdravje, učinkovitost in dobro počutje.

Pameten IONIZATOR ZRAKA ECOK181 z inovativno filter tehnologijo lahko zanesljivo odstrani vse onesnažene in alergene delce iz zraka, ker naša pljuča niso namenjena za filtriranje onesnaženega zraka v zaprtih prostorih.

Edinstveni 4-stopenjski filter lahko učinkovito prenaša onesnaževala in 99,99 odstotkov delcev skozi plast HEPA filtra.

Glavne značilnosti IONIZATORJA ZRAKA ECOK181:
– spoprijeti se z več delci: lahko ujame te dražilne snovi, kot so vonj dima, prahu, vonjave, plesni in čist zrak, do 50 kvadratnih metrov. Opremljen s pametnimi LED indikatorji, ki vas seznanijo s kakovostjo zraka v vašem prostoru – modra luč označuje odlično kakovost zraka, rumena luč pomeni dobro raven, rdeča pa vas opozori na rahlo prisotnost onesnaženja.
– zmogljivo čiščenje: štiristopenjski filter s HEPA filtrom, aktivnim ogljem, sterilizacijskim slojem in visoko molekularnim sitom, ki zagotavlja, da lahko čistilec zraka odstrani 99,99 odstotkov organskih snovi, escherichelloa coli, ztati stafilokok, formaldehid, metilbenzen, bakterije, prhljaj hišnih ljubljenčkov in itd. Čisti zrak izboljšuje vaše zdravje. Kot nalašč za tiste, ki trpijo zaradi alergij, zamašenosti nosu, kašlja, kihanja, astme itd.
– 2 načina delovanja: preprost vklop/izklop na sami napravi. Naprava še ima daljinski upravljalnik za priročno upravljanje.
– 3 nastavljive hitrosti delovanja: visoki, srednji in nizki način delovanja vam omogočajo izboljšanje kakovosti zraka glede na vaš prostor. Preprosto izberite želeno hitrost za čiščenje zraka.
– inteligentni glasovni nadzor: izjemno tiho delovanje in časovna funkcija: nizek delovni hrup, manj kot 32 dB tiho in zmogljivo. Čistilec zraka vam omogoča, da nastavite določen čas začetka in konca med 1h, 2h, 4h in 8h glede na vaš različen čas čiščenja, kar vam ponuja večjo izbiro.
– funkcija pametne otroške ključavnice: zagotavlja največjo varnost enote med uporabo, preprečuje otrokom poseganje v čistilnik zraka in ohranja vse nastavitve nespremenjene. Preprosto pritisnite gumb “Otroška ključavnica” in držite približno 5 sekund, da ga odblokirate.

Tehnični podatki:

– napetost: AC220V – 50Hz,

– moč: 56W,

– izhod negativnih ionov: 20 milijonov pcs/cm3,

– hrup: največ do 50 dB,

– CARD: 255m3/h,

– prostornina zraka: 330m3/h,

– filter: Hepa filter, filter z aktivnim ogljikom,

– način delovanja: samodejni, ročni, spanje,

– hitrost ventilatorja: nizka, srednja, visoka,

– časovnik delovanja: 1h, 2h, 4h ali 8h,

– indikator senzorja kakovosti zraka: modra, rumena, rdeča,

– dimenzija: 348 mm x 156 mm x 400 mm,

– prostor: do 50m2,

– teža: 4 kg,

– varnostni samodejni izklop: po odstranitvi sprednjega pokrova,

– material: ABS,

– certifikati: CE, RoHS, FCC,

– funkcija: otroška ključavnica,

– dalinjski upravljalnik: do 10 m razdalje,

– garancija: 1 leto.

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).