Miška Razer Basilisk V3

 75,90

Ustvarite, nadzirajte in uveljavite svoj slog igranja z Razer Basilisk V3, ergonomsko igralno miško. Vse makre in sekundarne funkcije je mogoče dodeliti 11 programirljivim gumbom – vključno s priznanim večfunkcijskim sprožilcem – za izvajanje ključnih dejanj, kot so Pritisni in govori, ping in drugo. Hitro se premikajte po vsebini z drsnim kolescem HyperScroll Tilt, ki se prosto vrti, dokler se ne ustavi. Po drugi strani pa imate v taktilnem načinu večjo natančnost in dobite zadovoljive povratne informacije, kar je idealno za menjavo orožja ali spretnosti. Značilna oblika Basilisk V3 se tesno prilega vaši roki, medtem ko so gumbi optimalno nameščeni za hiter in enostaven dostop. Brez nenamernih napačnih klikov lahko računate na stikala Razer Optical Gen 2, ki zagotavljajo jasno in odzivno izvedbo z izjemno hitro hitrostjo aktiviranja 0,2 milisekunde in življenjsko dobo do 70 milijonov klikov. Senzor Razer Focus+ z ločljivostjo do 26.000 dpi in inteligentnimi funkcijami, kot je asimetrična deaktivacija, brezhibno in brez glajenja sledi premikom, kar omogoča jasen odziv in natančno sledenje do pikslov. Poleg tega lahko vsako od enajstih svetlobnih območij Basilisk V3 prilagodite z več kot 16,8 milijona barv in neštetimi svetlobnimi učinki, hkrati pa se dinamično odzovete na več kot 150 iger, integriranih s Chroma.

Primerjaj
SKU: 1775757
Oznake: , , , ,
Razpoložljivost: Na zalogi

Add mining d.o.o.

Prodajalec: ADD Mining
Ulica Vita Kraigherja 5
Tržaška cesta 65
2000 Maribor
051612412

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-2 delovna dneva from Slovenija


 

Shipping Policy

Dostava na dom
Na spletnem centru www.addmining.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Če je vročeno blago na zalogi ga s pomočjo izbranega dostavljavca pripravimo še isti dan in s pomočjo pošte Slovenije , Vam dostavimo v dopoldanskem času naslednjega dne. Če pa je zraven izbranega izdelka napisan čas dostave (max. 7 dni) vam le tega takoj po prihodu v naše skladišče tudi dostavimo naslednji dan na vaš naslov.

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Prav tako zagotavlja sobotno dostavo za 60 odstotkov gospodinjstev, vsakodnevno pa nudi tudi alternativne oblike dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.
Izbira lokacije dostave oziroma prevzema paketa
Ob naročilu v naši spletni trgovini lahko naročite dostavo paketa, ki je naslovljen na vaše ime in priimek, tudi na drug naslov, npr. v službo, k sorodniku, sosedu. Lahko pa izberete možnost prevzema paketa na izbrani poslovalnici Pošte Slovenije.

Pošta Slovenije omogoča tudi brezplačno ponovno dostavo. Če ob dostavi pakete niste doma, lahko na svoji pošti po telefonu (številko boste našli na Obvestilu o prispeli pošiljki) naročite ponovno dostavo. Paket bo Pošta Slovenije dostavila v okvirno dogovorjenem času. Ob naročilu lahko izberete storitev SMS-obveščanje in Pošta Slovenije vam bo poslala sporočilo s podatki o načrtovani dostavi paketa.
Prevzem paketa z odkupnino
Pošta Slovenije omogoča, da ob prevzemu paketa z odkupnino tega plačate z gotovino ali brezgotovinsko, s plačilnimi karticami.
Na območju izbranih pošt (http://www.posta.si/downloadfile.aspx?fileid=25073) je Pošta Slovenije pismonoše opremila s prenosnimi POS-terminali ter vam tako olajšala nakupe, saj jih lahko plačate s karticami Activa, MasterCard®, Maestro® in Visa.
Sledite svojim pošiljkam na vsakem koraku
S Pošto Slovenije lahko sledite vašim pošiljkam:

– s poizvedbo pri nas (ADD MINING zahtevate tracking številko)

– prek spletne strani www.posta.si,

– s poizvedbo na POŠTI Slovenije,

– na brezplačni številki klicnega centra (080 14 00).


 

Refund Policy

Vračilo blaga

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe na naš naslov:

ADD MININGd.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če ga pošljete pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke vrnite kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa veseli bomo pa tudi če nam izpolnite obrazec za vračilo blaga, na naši spletni strani , da bomo hitreje izvedli celoten postopek. V primeru odstopa od pogodbe, krijete le stroške vračila blaga.

Vračilo prejetih plačil

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vsa prejeta plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila nemudoma, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Česte blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe.

Vračilo prejetih plačil bomo v tem primeru zadržali do prevzema vrnjenega blaga ali dokler nam ne predložite dokazila, da ste blago poslal nazaj.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu, razen če ne želite drugačnega načina vračila.

Najhitrejši in najpreprostejši način vračila je na vaš TRR (osebni račun). V primeru, da se odločite za takšen način vračila, prosimo da nam sporočite številko osebnega računa ali ga zapišete v obrazec za vračilo blaga, na zadnji strani računa.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, prosimo pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko: 02 / 621 78 50, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

ADD MINING d.o.o. , Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miška Razer Basilisk V3”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.