-16%

NAPRAVA ZA PRANJE PERILA ECO PRANJE

 507,45

Izdelek ECO PRANJE prihrani denar, tudi do 1.000 evrov na leto, v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčalcem za perilo in pranjem perila, sredstvi za mehčanje vode, servisi zaradi vodnega kamna.

Počisti izbor
Primerjaj
SKU: ECO1
kategorija:
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Prihranek, zdravje in varstvo okolja!

Prednosti uporabe naprave ECO PRANJE za pranje perila vpliva tako na prihranke, zdravje in okolje.
Izdelek ECO PRANJE prihrani denar, tudi do 1.000 evrov na leto, v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčalcem za perilo in pranjem perila, sredstvi za mehčanje vode, servisi zaradi vodnega kamna.

Uporaba izdelka ECO PRANJE ima številne zdravstvene prednosti, saj odstrani 99,6% bakterij in mikrobov, tako se izognemo kožni alergiji in se priporoča za občutljivo kožo.
Prav tako je izdelek ECO PRANJE primeren za ECO čiščenje, saj ni odpadne plastične embalaže, katera uničuje naše okolje in ni potrebe po uporabi kemikalij, ki se nato prav tako odvajajo v okolje v katerem prebivamo.

ECO PRANJE je najbolj napredna rešitev na trgu!
Občutljivost za okolje, za zdravje in dobro počutje doma je izdelek ECO PRANJE prava rešitev za vas. Cilj je, da izdelek izboljšuje kakovost življenja družin in spodbujanje okoljskih izboljšav brez uporabe kemikalij z najbolj praktičnim in učinkovitim sistemom za pranje perila in dopolnjuje ter uporablja hladno vodo z aktivnim kisikom.

Je najbolj praktičen in učinkovit način pranja oblačil!
ECO PRANJE je naprava priključena na pralni stroj za pranje perila – je okolju prijazna in namenjena za domačo uporabo. Je presenetljiv in učinkovit način za pranje perila v hladni vodi, ki vključuje edinstveno tehnologijo in delovanje aktivne metode kisika.
Magnetizer uporablja predfilter za pranje in tako spremeni molekularno strukturo vode. S tem ustvarja dodatne oksidante za mehčanje vode iz pipe, razgradi umazanijo in razkuži perilo. Rezultati pranja in sterilizacije z aktivnim kisikom so zelo dobri, predvsem pri otroških oblačilih, spodnjem perilu, posteljnini, brisačah in vsemi vrstami oblačil.

ECO PRANJE sterilizira in ubije 99,6% mikrobov in bakterij brez škodljivih učinkov na zdravje.
Je bolj praktičen in učinkovit način za pranje oblačil.
Oblačila lahko peremo brez detergentov (praškov, mehčalcev ali belilnih sredstev). V primeru, da so na oblačilih trdovratni madeži, dodamo malo pralnega tekočega praška v predpanje.

 

 

Zakaj se odločiti za ECO PRANJE?
Prihranki, zdravje in varstvo okolja!
Uporaba naprave ECO PRANJE vpliva na prihranek denarja, zdravja in obenem varuje okolje.
ECO PRANJE prihrani denar do kar 1.000 evrov na leto (v oskrbi z električno energijo, detergenti, mehčanjem in čiščenjem oblačil nasploh).
Uporaba naprave ECO PRANJE ima številne zdravstvene prednosti, saj odstrani 99,6% bakterij in mikrobov. Ne škoduje občutljivi koži in ne povzroča kožnih alergij.
Ob uporabi ECO PRANJA ne nastaja odpadna plastična embalaža – prav tako se ne uporablja dodatnih kemikalij, ki bi se jih nato odvajalo v okolje.

Vse prednosti naprave ECO PRANJE:
– Čista oblačila brez detergenta:
Kisik, peroksidi in plinski mehurčki razgradijo umazanijo, ni ostankov pralnih sredstev, detergentov, odstrani neprijetne vonjave.
– Čistilna moč kisika:
Oblačila pridobijo bolj živahne barve in okrepite svoje bele obleke. Oblačila bodo videti veliko bolje, mehka in bodo trajala veliko dlje. Izbirate med 3 stopnjami ozona, glede na vaše potrebe.
– Odličen za občutljivo kožo ali alergije:
Z ne uporabo detergentov, belil ali kemije, ECO PRANJE ne bo povzročal alergijske reakcije. ECO PRANJE odstrani, sterilizira 99,6% bacilov in bakterij. Prav tako odstrani ostanke detergentov v tkaninah in samem pralnem stroju.
– Enostavno in udobno delovanje:
ECO PRANJE se samodejno aktivira, ko pralni stroj prične delovati in se ustavi, ko je pranje končano. Modra LED lučka pomeni, da naprava pravilno deluje.
– Enostavna montaža:
Naprava ECO PRANJE je povezana z priključno cevjo na vodovodno omrežje in nato z dovodno cevjo v pralni stroj.
– Okolju prijazen:
Ker ne uporabljate detergentov ne onesnažuje okolja. Brez uporabe kemičnih dodatkov (prašek, mehčalec, belilo…) ni odpadne embalaže, s tem razbremenite okolje.
– Zaščititi dom:
ECO PRANJE uporablja LED prikazovalnik za spremljanje uspešnosti in pravilno delovanje. Prav tako je opremljen z detektorjem vode, senzorjem, ki v primeru puščanja sproži zvočni alarm in samodejno izklopi napravo. Prav tako ščiti pralni stroj in odtočne cevi pred oblogami (zamašitvijo) zaradi pralnih sredstev in detergentov.

ECO PRANJE je najbolj napredna rešitev na trgu!
Skrb za okolje, zdravje in dobro počutje so ena temeljnih načel h katerim strmi izdelek ECO PRANJE. Cilj izdelka je, da izboljša kakovost življenja družine in spodbuja k okoljski izboljšavi brez uporabe kemikalij. ECO PRANJE je najbolj praktičen in učinkovit sistem za pranje perila ob kateri se uporablja hladna voda z aktivnim kisikom.

Komplet vsebuje:

– napravo ECO PRANJE,

– priključno cev med napravo ECO PRANJE in vašim pralnim strojem,

– stenski nosilec,

– izvijač,

– tri (3) zidne vložke in tri (3) vijake za pritrditev,

– navodila v slovenskem in angleškem jeziku,

– nemška tehnologija.

Tehnični podatki:

Model: ECO PRANJE

Električni dovod: AC 100-240V/50-60 Hz

Električni odvod: DC 12V, 3A

Koncentracija ozona: 0.5-1.0 mg/L

Pritisk vode: 2.75 BAR – 7 BAR

Delovna temperatura: samo hladna voda od 0ºC~40ºC

Dimenzije naprave: 47,7 cm x 24 cm x 8 cm

Neto teža: 3 kg

Garancija: 1 leto

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).