RHYTHM

 72,90

Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM uspešno odstrnite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob. Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM.

Ob nakupu sonične ionske zobne ščetke RHYTHM prejmete baterijo AAA GRATIS!

 

Počisti izbor
Primerjaj
SKU: RHYTHM
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM uspešno odstrnite zobni kamen, preprečite krvavenje dlesni in nastanek kariesa, ter pozdravite majavost zob. Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Imate težave s krvavenjem dlesni? Težave s paradontozo?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:
1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG
Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM z blagimi 18.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge do 42,7%.
2. ZDRAVE DLESNI
Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.
3. BLEŠČEČ NASMEH
Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.
4. VARNA ZA SKLENINO
Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Na inovativen način, brez zobne paste je sedaj mogoče umivati zobe z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM japonskega proizvajalca Shiken.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je najnovejša v seriji izdelkov za oralno higieno. Zobne ščetke japonskega podjetja Shiken so se izkazale za tako uspešne, saj ne samo združujejo funkcionalno odličnost, ampak tudi odlično izgledajo. Ta model ni izjema s svojim kovinskim ohišjem in vitkim občutkom. Z 18.000 vibracijami na minuto lahko zobna ščetka očisti in odstrani zobne obloge do 42,7% že po prvem umivanju.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je patentirana.
Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra. Ob nakupu sonične ionske zobne ščetke Soladey RHYTHM prejmete še stoljalo za zobno ščetko. Garancija na sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM je 1 leto od dneva nakupa z računom.

Soladey RHYTHM sonična ionska zobna ščetka je zobna ščetka z vgrajenim TiO2 polprevodnikom in solarnim panelom, je ionska zobna ščetka, ki res dela čudeže za vaš nasmeh! Ionska solarna vibracijska zobna ščetka je popolnoma nov pristop k zobni higieni. Naravna reakcija negativnih elektronov z bakterijami odstrani zobne obloge. Naravna ali umetna svetloba, solarna celica, TiO2 palica, voda ali slina skupaj ustvarijo okolje negativnih ionov. Negativni ioni potegnejo pozitivne vodikove ione iz zobnih oblog, kateri tako oslabijo svojo molekularno strukturo. Soladey zobna ščetka RHYTHM na naraven način odstrani trdovratne zobne obloge, ki so vzrok za nastanek kariesa, zobnega kamna, neprijetnega zadaha in številnih sistemskih bolezni, brez uporabe zobne paste. K hitrejšemu učinku pa dodatno pripomore 18.000 rahlih ultrazvočnih vibracij na minuto.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob.
Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Ščetine na zobni ščetki so mehke (bele) in na sredini srednje mehke (modre), s katerimi lažje očistimo tudi hrbtne strani zob in vibracije na ščetinah imajo optimalen zvok na zobeh.

Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo na 6 do 8 mesecev.

Prednosti ionske zobne ščetke RHYTHM:
• zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
• pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
• vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
• ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
• ima 18.000 vibracij na minuto,
• pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
• pomaga pri krvavečih dlesnih,
• ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
• antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
• očisti tudi trdovratne zobne madeže,
• odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
• uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
• je ekološka, manjša poraba vode,
• idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
• idealna za kampiranje in potovanje,
• primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

Tehnični podatki:

  • barva: bela, roza, modra;
  • material držala: nerjaveče jeklo, titanov oksid, akrilna smola;
  • material ščetine: najlon;
  • teža: 44g;
  • napajanje: alkalna baterija AAA (priložena GRATIS);
  • garancija: 1 leto;
  • brezplačno: stojalo za zobno ščetko.

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).