-11%

Ionska sonična zobna ščetka in nadomestne ščetine: RHYTHM2 PLUS-1

 129,42

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto.

AKCIJSKA PONUDBA: komplet vsebuje 1 ionsko sonično zobno ščetko SOLADEY RHYTHM2 + stojalo za zobno ščetko in 4 zamenljive glave ščetk Rhythm2. Ob nakupu prejmete baterijo (AAA) GRATIS!

Počisti izbor
Primerjaj
SKU: R2P1
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto.

Soladey je prva serija zobnih ščetk na Japonskem, razvita z uporabo patentirane tehnologije, za katero je znanstveno dokazano, da odstranjuje obloge le s svetlobo in vodo. Sonična ionska zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je opremljena s polprevodnikom TiO2 (titanov dioksid) in sončno ploščo z dvema zvočnima načinoma vibracij, ki ima znanstveni pristop za čiščenje zob z edinstveno patentirano tehnologijo.

Vgrajena luč HOTARU vam omogoča, da vidite, kako deluje edinstvena tehnologija med umivanjem zob. Pri razvoju modela Soladey RHYTHM2 so se osredotočili na učinkovito odstranjevanje oblog le z vodo in svetlobo. Fotokatalitična tehnologija omogoča odstranjevanje madežev z ustvarjanjem reakcije na vodo in svetlobo. Ugotovljeno je bilo, da ščetkanje več kot 50-krat preprečuje nabiranje bakterij na zobe. Poleg tega se je teža zmanjšala na približno 55 g, kar vam omogoča enostavno napredno nego ustne votline.

Za razliko od močnih vibracij, značilnih za običajne električne zobne ščetke, nežne zvočne vibracije in kompaktna glava ščetke olajšajo čiščenje na težko dostopnih predelov ust. Nadomestne glave ščetk niso samo antibakterijske, higienske in odlične pri fizičnem odstranjevanju zobnih oblog, temveč tudi prihranijo.

Sonična ionska zobna ščetka RHYTHM2 je dobila leta 2019 nagrado OMOTENASHI SELECTION AWARD. Podjetje Shiken je nagrado prejel, ker je sonična ionska zobna ščetka Soladey RHYTHM2 po pregledu kakovosti mednarodnih strokovnjakov odločila, da je za potrošnika učinkovita, uporabna in zdrava.

Izdelki znamke Soladey se prodajajo v 30 državah po svetu, med njimi tudi v Sloveniji. Blagovna znamka Soladey z več kot 40. letno tradicijo proizvodnje in s tem tudi ionske zobne ščetke Soladey so najbolj priljubljeni izdelki za ustno higieno na Japonskem, kakor tudi v Evropi. Seveda z dobrim razlogom, saj so ionske zobne ščetke Soladey, bi lahko rekli, v vojni proti bakterijam na zobeh in ustih, saj je dokazano zelo učinkovito orožje.

Vas pestijo težave z zobnim kamnom? Imate težave s krvavenjem dlesni?Težave s paradontozo?

Nežna moč japonske ionske sonične tehnologije omogoča:
1. UČINKOVITO ODSTRANJEVANJE ZOBNIH OBLOG
Zobne obloge so zelo nadležne. Težko jih je odstraniti in lahko povzročajo zobno gnilobo. Naše ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 s pomočjo solarnih celic in titanove palice v kombinaciji z vodo ali slino ustvarijo polariteto in temeljito odstranijo zobne obloge, zobni kamen in učinovito očistijo ustno votlino brez zobne paste. Že po prvem ščetkanju ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 z blagimi 18.000 vibracijami na minuto ali močnimi 22.000 vibracijami na minuto lahko očisti in odstrani obloge.
2. ZDRAVE DLESNI
Nega dlesni je lahko prava umetnost. Z ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 učinkovito odstranite zobne obloge zaradi posebnega načina delovanja in posebnih ščetin. Ščetine so nežne, da tudi poskrbijo za občutljive in krvaveče dlesni.
3. BLEŠČEČ NASMEH
Naša ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 ne izboljša le zdravja vaše ustne votline, temveč poskrbi za bolj bleščeč nasmeh. Z vsakodnevnim ščetkanjem lahko uporaba ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2 povrne naravno barvo vaših zob in temeljito odstrani vse madeže.
4. VARNA ZA SKLENINO
Z našo ionsko sonično zobno ščetko Soladey RHYTHM2 ne poškodujete zobne sklenine. Ščetine so mehke in zaobljene.

Soladey RHYTHM2 je najnovejši model podjetja Shiken, ki ima še boljšo proizvodnjo ionov, zahvaljujoč polprevodniški palici iz titanovega dioksida (TiO2) in dve vrsti zvočnih vibracij, ki dosegajo do 22.000 vibracij na minuto. Ima 360 zvočnih vibracij na sekundo. Po ščetkanju se površina po 12 urah ohranja čista, ker je prevlečena z negativnimi elektroni.
Zmogljiva za proizvodnjo ionov s pomočjo katerega koli vira svetlobe in s pomočjo vgrajenih sončnih panelov, bo ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 najbolje izkoristila samo eno alkalno baterijo AAA, ki bo skozi svoje delovanje šesterokotno ščetino prenašala zvočne vibracije, ki bodo očistile vaše zobe. Hkrati bodo pozitivni in negativni ioni poskrbeli, da bodo bakterije s ščetkanjem v okolju vaših ust zelo nezaželene!

Na ionski sonični zobni ščetki Soladey RHYTHM2 je nadomestna glava ščetke v črni barvi. Ščetine so v obliki satovja (šesterokotnika), ki zagotavljajo temeljito ščetkanje, koničast del na ščetinah očisti globoko med zobmi. Ščetine so mehke in antibakterijske ter uničijo 99% bakterij. Vsaka ščetina je impregnirana z delci srebra in japonskega oglja Binchotan. Posebnost je tudi, da ščetine niso rezane, vendar so zaobljene, da ne poškodujejo zobne sklenine in dlesni. Nastavek nadomestne glave ščetin je majhen, da vam omogoča kvalitetno čiščenje zob od majhnih do velikih ust. Menjavo ščetin ob pravilni uporabi priporočamo na 6 do 8 mesecev.

Ionska sonična zobna ščetka Soladey RHYTHM2 je opremljena z dvema načinoma vibracije in sicer:
– standardni način – približno 18.000 vibracij/minuto;
– močan način – približno 22.000 vibracij/minuto.

Ko prvič pritisnete tipko deluje standardni način (18.000 vibracij/min) in ko drugič pritisnete tipko deluje močan način (22.000 vibracij/min). Ko tretjič pritisnete tipko pa izklopite vibriranje. Tako si lahko izberete način, ki najbolje ustreza vaši jakosti ščetkanja in občutljivosti vaših zob in dlesni.

Umivanje zob s Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščetko je umivanje zob na inovativen način, brez zobne paste. Zagotavlja popolno, zdravo in poživljajoče ščetkanje, izkušnje z uporabo ionizirajoče tehnologije, ne zahteva agresivnega krtačenja pri čiščenju zob. Lahko ščetkanje zob in dlesni je vse, kar je potrebno za odpravo vseh oblog. Torej, če želite, da dosežete vse prednosti zobne ščetke, je ionsko čiščenje v ustih, le tri minute vašega časa, dvakrat na dan kjerkoli in kadarkoli želite in zobje bodo čisti, lepi in zdravi.

Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je patentirana.
Ko boste začeli uporabljati Soladey RHYTHM2 sonično ionsko zobno ščeko, se ne boste vrnili na klasično zobno ščetko. Soladey RHYTHM2 sonična ionska zobna ščetka je na voljo v treh barvah in sicer bela, roza in modra. Ob nakupu sonične ionske zobne ščetke Soladey RHYTHM2 prejmete še stoljalo za zobno ščetko. Garancija na sonično ionsko zobno ščetko Soladey RHYTHM2 je 1 leto od dneva nakupa z računom.

Prednosti ionske sonične zobne ščetke Soladey RHYTHM2:
• zmanjšuje zobne obloge in uničuje bakterije,
• pomaga k zdravim dlesnim na naraven način,
• vaša usta ostanejo sveža in čista dlje časa,
• ker ni potreben pritisk, se izognemo obrabi zob in dlesni,
• ima 18.000 vibracij na minuto in 22.000 vibracij na minuto,
• pomaga proti slabemu zadahu z zaviranjem razvoja ustnih bakterij,
• pomaga pri krvavečih dlesnih,
• ionsko delovanje je naravno antibakterijsko,
• antibakterijski učinek se nadaljuje tudi po umivanju,
• očisti tudi trdovratne zobne madeže,
• odstrani zobne obloge tudi na težko dostopnih mestih,
• uničuje bakterije ter s tem zmanjšuje zobni karies,
• je ekološka, manjša poraba vode,
• idealna za homeopatsko zdravljenje (brez uporabe zobne paste),
• idealna za kampiranje in potovanje,
• primerna tudi za otroke od 10 leta naprej.

Tehnični podatki:

  • barva: bela, roza, modra;
  • odpornost na toploto: do 60 stopinj Celzija;
  • mere: 221 x 22,6 mm;
  • material držala: akrilna smola;
  • material ščetine: najlon;
  • teža: 50g;
  • napajanje: alkalna baterija AAA (priložena GRATIS);
  • garancija: 1 leto;
  • brezplačno: stojalo za zobno ščetko.

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).