-13%

Robotska kosilnica GARDENA SILENO city, 600m²

 879,00

Nega trate je lahko tako enostavna, tudi v majhnih mestnih vrtovih! GARDENA SILENO city ohranja stebla natančno po dolžini. Je tako tih, da ga skoraj ne slišite ko kosi travo in se nato popolnoma samodejno vrača na polnilno postajo. Čas košnje je prosto programiran. Intuitivna aplikacija GARDENA Bluetooth omogoča enostavno namestitev in upravljanje SILENO life z razdalje do 10 metrov. GARDENA SILENO city je primerna za trate do 600 kvadratnih metrov in je kos neravnim terenom in naklonom do 35%. Zaradi vrtljivega zadnjega kolesa je robotska kosilnica še posebej okretna, kot nalašč za majhne in ozke zelenice. Plastično ohišje, ki je zelo odporno na udarce, naredi GARDENA SILENO city še posebej robustno. Tudi slabo poletno vreme ga ne moti. Zahvaljujoč zanesljivemu delovanju deluje ne glede na vreme, tudi ko dežuje. Aplikacija GARDENA Bluetooth je na voljo za iOS in Android. Robotska kosilnica je enostavna za namestitev s preprosto navigacijo po meniju in pomočnikom za nastavitev. Osnovne nastavitve lahko opravite na sami napravi, za ostalo pa lastnik vrta potrebuje le pametni telefon ali tablico z aplikacijo in povezavo Bluetooth.  Lahko ustvarite urnike za kosilnico in nastavite druge nastavitve s pritiskom na gumb. Za to ni potrebna internetna povezava. Ta rešitev je idealna za vse lastnike vrtov, ki na vrtu nimajo povezave WiFi, vendar se ne želijo odreči udobju in delovanju aplikacij posameznih naprav.

Dobava:  omejevalni kabel 150m, 200 kavljev, 5 priključnih sponk

Primerjaj
SKU: 1805982
Razpoložljivost: Na zalogi

Add mining d.o.o.

Prodajalec: ADD Mining
Ulica Vita Kraigherja 5
Tržaška cesta 65
2000 Maribor
051612412

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-2 delovna dneva from Slovenija


 

Shipping Policy

Dostava na dom
Na spletnem centru www.addmining.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Če je vročeno blago na zalogi ga s pomočjo izbranega dostavljavca pripravimo še isti dan in s pomočjo pošte Slovenije , Vam dostavimo v dopoldanskem času naslednjega dne. Če pa je zraven izbranega izdelka napisan čas dostave (max. 7 dni) vam le tega takoj po prihodu v naše skladišče tudi dostavimo naslednji dan na vaš naslov.

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Prav tako zagotavlja sobotno dostavo za 60 odstotkov gospodinjstev, vsakodnevno pa nudi tudi alternativne oblike dostave. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.
Izbira lokacije dostave oziroma prevzema paketa
Ob naročilu v naši spletni trgovini lahko naročite dostavo paketa, ki je naslovljen na vaše ime in priimek, tudi na drug naslov, npr. v službo, k sorodniku, sosedu. Lahko pa izberete možnost prevzema paketa na izbrani poslovalnici Pošte Slovenije.

Pošta Slovenije omogoča tudi brezplačno ponovno dostavo. Če ob dostavi pakete niste doma, lahko na svoji pošti po telefonu (številko boste našli na Obvestilu o prispeli pošiljki) naročite ponovno dostavo. Paket bo Pošta Slovenije dostavila v okvirno dogovorjenem času. Ob naročilu lahko izberete storitev SMS-obveščanje in Pošta Slovenije vam bo poslala sporočilo s podatki o načrtovani dostavi paketa.
Prevzem paketa z odkupnino
Pošta Slovenije omogoča, da ob prevzemu paketa z odkupnino tega plačate z gotovino ali brezgotovinsko, s plačilnimi karticami.
Na območju izbranih pošt (http://www.posta.si/downloadfile.aspx?fileid=25073) je Pošta Slovenije pismonoše opremila s prenosnimi POS-terminali ter vam tako olajšala nakupe, saj jih lahko plačate s karticami Activa, MasterCard®, Maestro® in Visa.
Sledite svojim pošiljkam na vsakem koraku
S Pošto Slovenije lahko sledite vašim pošiljkam:

– s poizvedbo pri nas (ADD MINING zahtevate tracking številko)

– prek spletne strani www.posta.si,

– s poizvedbo na POŠTI Slovenije,

– na brezplačni številki klicnega centra (080 14 00).


 

Refund Policy

Vračilo blaga

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe na naš naslov:

ADD MININGd.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Šteje se, da ste pravočasno vrnili blago če ga pošljete pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Izdelke morate vrniti nepoškodovane v nespremenjeni količini in v originalni, nepoškodovani embalaži. Poškodovanih izdelkov, izdelkov v spremenjeni količini in izdelkov v neoriginalni ali poškodovani embalaži ni mogoče vrniti. Izdelke vrnite kot paketno pošiljko in ne kot pismo. Izdelkom, ki se vračajo, mora biti priložena kopija računa veseli bomo pa tudi če nam izpolnite obrazec za vračilo blaga, na naši spletni strani , da bomo hitreje izvedli celoten postopek. V primeru odstopa od pogodbe, krijete le stroške vračila blaga.

Vračilo prejetih plačil

V kolikor ste naročeno blago že plačali, vam bomo vrnili vsa prejeta plačila, ki ste jih opravili zaradi naročila nemudoma, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Česte blago že prejeli in od pogodbe odstopite, morate blago vrniti v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe.

Vračilo prejetih plačil bomo v tem primeru zadržali do prevzema vrnjenega blaga ali dokler nam ne predložite dokazila, da ste blago poslal nazaj.

Prejeta plačila vam bomo vrnili z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu, razen če ne želite drugačnega načina vračila.

Najhitrejši in najpreprostejši način vračila je na vaš TRR (osebni račun). V primeru, da se odločite za takšen način vračila, prosimo da nam sporočite številko osebnega računa ali ga zapišete v obrazec za vračilo blaga, na zadnji strani računa.

Če izdelek ne deluje pravilno, ali ne deluje v skladu z vašimi pričakovanji, prosimo pokličite našo tehnično službo na telefonsko številko: 02 / 621 78 50, kjer vam bodo naši svetovalci lahko pomagali s potrebnimi pojasnili. Na ta način se boste izognili morebitni napačni uporabi izdelka in poškodbam samega izdelka ter morebitnim poškodbam drugih stvari.

Za izdelke, za katere bomo ugotovili, da so bili poškodovani zaradi nepravilne ali neprimerne uporabe oziroma ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga, reklamacij ne bomo mogli upoštevati. V kolikor boste želeli tak izdelek po zavrnitvi reklamacije ponovno prevzeti, vam ga bomo poslali ter pri tem zaračunali stroške, povezane z dostavo takega izdelka, lahko pa tak izdelek prevzamete na našem naslovu:

ADD MINING d.o.o. , Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotska kosilnica GARDENA SILENO city, 600m²”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.