ROKUSEI

 13,90

Japonska zobna ščetka ROKUSEI je naravna antibakterijska zobna ščetka in se ločuje od drugi zobnih ščetk, zaradi posebne oblike.

 

Počisti izbor
Primerjaj
SKU: ROKUSEI
Razpoložljivost: Na zalogi

Eko tehnologija d.o.o.

Prodajalec: ekotehnologija
Jadranska cesta 27
2000 Maribor
030 333 724

Japonska zobna ščetka ROKUSEI je naravna antibakterijska zobna ščetka in se ločuje od drugi zobnih ščetk, zaradi posebne oblike.
Zobna ščetka ROKUSEI ima šesterokotne ščetine, katere pripomorejo do izboljšanega občutka čiščenja in dosežejo učinek odstranjevanja bakterij in zobnih oblog. Posebnost zobne ščetke ROKUSEI je, da ob ščetkanju zob lažje pridemo do zadnjih zob, saj ima 40 mm dolg vrat ščetke in ravna oblika držala, ki je enostavna za uporabo.

Najbolj pomembno je, da so pri zobni ščetki ROKUSEI ščetine narejene iz tradicionalnega japonskega oglja Binchotan (Bincho Kishu), drugače poznanega belega oglja, ki ga pridobivajo iz hrastovega lesa na tradicionalen Japonski način.

Antibakterijska zobna ščetka ROKUSEI uniči kar 99,9 % bakterij in vsaka ščetina zobne ščetke ROKUSEI je impregnirana z delci srebra in japonskega oglja Binchotan.
Ti mikroskopski delci oddajajo negativne nabite ione, ki prodrejo v celico bakterij ter zatrejo njihovo dihanje in presnovo. Tako se uničijo bakterije in njihovo razmnoževanje.
Ščetine zobne ščetke ROKUSEI so odporne proti vsem bakterijam tudi v zraku. Majhni delci japonskega oglja Binchotan vsrkajo umazanijo in madeže z zob ter jih naravno pobelijo. Ne potrebujete drugih kemikalij za beljenje zob, le malo pomoči narave v obliki tradicionalnega japonskega oglja na zobni ščetki ROKUSEI.

Posebnost pri zobni ščetki ROKUSEI so tudi zaobljenje šestkotne ščetine, da si med ščetkanjem ne poškodujete dlesni in zobne sklenine. Tanke ščetine odlično očistijo tudi težko dostopna mesta.

Zobna ščetka ROKUSEI je posebna v tem, da uničuje bakterije na naraven način.

Zakaj izbrati zobno ščetko ROKUSEI:
• ker naravno tradicionalno japonsko oglje (Binchotan) na zobni ščetki vsrka umazanijo in odstrani madeže z zob, ter jih naravno pobeli,
• srebrni ioni absorbirajo vse nečistoče in vonjave ter delujejo antibakterijsko,
• dokazuje zanesljivo protimikrobno moč,
• posebna oblika ščetin v obliki satovja za odlično odstranjevanje zobnih oblog,
• zaradi dolgega ravnega vratu z lahkoto dosežemo zadnje zobe,
• ščetine masirajo dlesni,
• zaradi srebrnih ionov sterilizira različne vrste bakterij,
• odstrani zobne obloge,
• odpravlja neprijeten zadah,
• preprečuje krvavitve, vnetja in bolezni dlesni,
• odpravlja preobčutljivost,
• povrne naravno belino zob,
• preprečuje zadrževanje bakterij na ščetki.

Japonska antibakterijska zobna ščetka ROKUSEI je primerna za vse ljudi, tudi za otroke, saj ima mehke ščetine (Soft). Izbirate lahko med roza, mornarsko modri, zeleni ali srebrno sivi barvi.

SPECIFIKACIJA:
– trdota ščetin: mehka (Soft),
– srebrni ioni Ag+,
– japonsko oglje Binchotan (Bincho Kishu),
– material ročaja: AS smola,
– dolžina ščetin: 19 mm,
– višina ščetin: 9 mm,
– glava ščetke: 22 mm,
– vrat ščetke: 40 mm,
– dolžina celotne ščetke: 175 mm.

Shipping Countries: Slovenija


Ready to ship in 1-3 delovne dni


 

Shipping Policy

Blago dostavlja Pošta Slovenije oz. drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem. Dostava se izvrši na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu. Če vas ob dostavi ni doma, bo dostavljalec pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami kje in kdaj lahko dvignete paket. Če paketa ne boste prevzeli v (15) petnajstih dneh, se bo le – ta vrnil nazaj na naš naslov.
Strošek dostave za Slovenijo nad 55,00 eur je brezplačen, do 54,99 eur je strošek dostave 4,00 eur. Podjetje se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave. Dostavni rok za Slovenijo je do 7 delovnih dni po prejetem plačilu.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

Vsa plačana naročila odpremimo v roku 1-4 delovnih dni, v času dopustov pa si pridružujemo pravico po podaljšanju roka do največ 20 dni (o dobavi naročenega plačenega blaga obvestimo kupca po e-mailu).


 

Refund Policy

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca. V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov (zobna pasta, zobna ščetka, nadomestni nastavki …) če je potrošnik po dostavi odprl pečat (embalažo).
Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).